Matkakuumetta

Opintorintamalla on hiljaista. Tai ei muuten varmaan olisikaan, mutta en ole viitsinyt millään enää ihan kaikille luennoille, tenttejä varten voisi alkaa jo lukemaan kyllä ja sitten alkaa joululoma. Tiedotusoppi on saatanasta, mutta kyllä kirjallisuustieteetkin toisinaan hieman nyppii.

Joululoma on kohtuu pitkä ja duuniakin sille on jo varattuna mistäpä muualta kuin Aman tiskin takaa. Mutta päälimmäisenä on mielessä kuitenkin mahdollinen Kuuban reissu. Tsadin flikkojen lattariporukoissa pyörii eräskin Maria joka on houkutellut Kuuban tanssireissulle. Olisi mahtavaa lähteä messiin, mutta en ole ihan varma olisiko siihen millään tapaa rahaa. Koko hoito maksaisi useamman tonnin lentoineen, majoituksineen ja tansseineen. Opintolainasta olisi hieman kyllä jäljellä ja jonkin verran on matkakassakin viikonloppu duuneista karttunut, mutta jättäisinkö kassan vielä karttumaan suunnitelemaani kesän pidempää reissua varten tai kenties keväällä olisi kiva käydä pyörähtämässä Amsterdamissa Eetun nurkissa, tosin se reissu ei välttämättä vaadi kovin paljon massia, etenkin kun lennot ovat aika halvat ja majoitus on, no sen Eetun nurkka.

Kuuban puolesta:

+Castro, joka ei ole enää vallassa, mutta kuitenkin yhä hengissä ja Kuuba siis yhä jollain tavoin erilainen, eristynyt kohde.
+Hyvä seura ja tanssiminen, vaikkei uskoisi kyllä tämänkin lanteet vielä lattareihin taipuu, ja muut matkaan lähtijät ovat pääosin super mukavia
+Suositukset kaikilta edellisvuosina käyneiltä ja kateus reissukuvia katsellessa netissä
+Vanhat autot, no tähän nyt ei edes tarvitse sanoa mitään muuta
+En ole koskaan käynyt Kuubassa

Kuubaa vastaan:

-Aika paska ruoka, pavut pierettää ja olen sitä tyyppiä joka saa kurataudin teneriffallakin
-Hintava reissu, tosin paikanpäällä pärjää kohtuu vähällä
-Viisumien ym hankinta jossa kestää aikansa
-Eetu on hyvä tyyppi ja sitä olisi kiva nähdä
-Mitäs jos suomalaiset lanteet onkin Kuubalaisiin nähden hyvin jäykät eikä niitä tahdota tanssittaa

Onko sulla Kuubakokemuksia? Voisitteko auttaa ja lisätä Kuuba-listaani plussia ja miinuksia niin saadaan asia päätettyä ennen Joulukuun 5. Päivää! Avut voi jättää lapulla kirjallisuuden aulaan tai kommenttiboxiin.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in Matkailu. Bookmark the permalink.

Comments are closed.