Kestäisitkö sinä viikon sateessa? GEOX kestää!

Tiedätte varmasti suomalaisen sanonnan, jota käytetään vesisateeseen jouduttaessa: “Eihän me sokerista olla!”. Toisinaan kyllä on sellainen fiilis että me ollaan sokerista, tai ainakin harva vaate kestää sadetta ja kastumista pidemmän päälle. Mikään ei ole ikävämpää, kuin rankkasade, joka yllättää uudet lempikengät (no, ehkä on jotain ikävämpää, mutta kyllä tämä menee kärkikastiin).

Sain käsiini parhaan mainoskampanjaan liittyvän promovideon pitkään aikaan. Videon nimi on Seven Days of Rain ja sillä promotaan GEOXin syys/talvi mallistoa, joka on saanut nimekseen Amphibiox. Video toimii ja kiinnostukseni on herännyt, mitä jos tässä olisi NE kengät.

Seven Days of Rain videossa mies on jatkuvassa sateessa seitsemän päivää, kääk! Viikon mittainen sade olisi ihan todella outo kokemus. Videossa seurataan viikon ajan perusmiestä, Tomia, jonka pään yläpuolella keikkuu tekosadepilvi (siis sellainen hattara, oikeasti), josta sataa vettää Tomin niskaan, koko ajan, siis ihan koko ajan. Tom elää normaalia elämää (no, ehkä pilvestä huolimatta) Barcelonan urbaanissa viidakossa ja joka päivä Tom saa testiin uudet GEOX kengät, joita koetellaan erilaisissa olosuhteissa.

Seven Days of Rain videossa GEOXin Amphibiox kenkien ominaisuuksia, kuten vedenpitävyyttä ja hengittävyyttä ja koko malliston toimivuutta esitellään ansiokkaasti. Videosta jäi päälimmäisenä mieleen metaforinen opetus: mitä ikinä maailma sinulle tarjoileekaan, ota se vastaan jalat maassa, hymy huulilla ja edessäsi on elämäsi seikkailu (kuiva sellainen).

Mahtavinta on että videon Tomilla on oma Twitter tilinsä @GEOXSHOETESTER, on ehkä pakko seurata, tästä voi tulla mielenkiintoista!

Jos rehellisiä ollaan niin kyllä ne kengätkin oikeasti kiinnostaa, kaikkien Amphibiox malliston kenkien design on osunut nappiin, klassisesti trendikkäitä, sopii sekä toimistolle että baariin. Haluan, en vaan osaa päättää mitkä!

Täältä pääset videoon: http://amphibiox.geox.com/amphibiox2013/en_GB

Be Sociable, Share!
This entry was posted in Esillä. Bookmark the permalink.

Comments are closed.